Yta



  
Halloween 2008

Mitt hår har faktiskt växt ganska mycket på ett år och då har jag ändå klippt det ett par gånger också.
Vad jag vill säga med det?
Mest att jag trivs i långt hår men att när jag tänker tillbaka så var det väldigt skönt med lite kortare. Vi får se vad nästa steg hos frisören blir... Synd att det ska vara så mycket jobb med luggen också. Gillar den men har man inte rakt hår naturligt ställer det till med problem.


Kommentarer
Postat av: 1:a hyresvärden

Hör du du du.... nu har du alldeles för lite att göra ! Jämföra hårlängden från då till nu, nej vet du vad städa skåpen istället !(eftersom du gör allt för att smita från pluggandet.. )

2009-10-28 @ 14:46:39
Postat av: Jonathan

Plugga??? Vi läser ju PA mamma, där kommer man långt bara på sitt Sandströmska intellekt. Vad gäller håret förkortar jag ned vad som skulle kunna bli en uppsats till: Varför inte Page Hanna? Du har ju plattång och luggen kan endera vara lång eller kort...



Sen vet du givetvis att jag är något av en hårmarodör utan like.



Hade!

2009-10-28 @ 16:17:42
Postat av: Hanna

Mamma: Jag har tagit litegrann mu i alla fall..



Jonte: Jo jag vet det. Du och dina jäkla pager, som iofs är väldigt snyggt enligt mig också. Men det ska nog mycket till för att jag skulle klippa så mycket. Vet inte vad det är men det känns lite som att hela min personlighet sitter i det långa håret. När jag blir gammel å grå kanske ;)

2009-10-28 @ 17:29:17
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: emilystrange

hehe och jag är ju sån som inte kan hålla roliga saker för mig själv heller..ah det är svårt... men snart kan jag nog säga det :))



ang. ditt hår, tänkte på d när vi sågs sist, att det var himla fint, glansigt och tjockt! men ibland glömmer jag av att jag kanske borde säga saker jag tänker på också.



jag vill också ha låångt hår! några tips som gör att det växer snabbare? ? :D

2009-10-28 @ 19:34:06
URL: http://emilystrange.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag är likadan.. Berättar alldeles för mycket för alldeles för många tror jag.´



Jo det är helt otroligt tjockt mitt hår faktiskt, kan va riktigt jobbigt.. Men tack det är ju kul att höra att det glänser lite iaf ;) Vet inte riktigt hur man kan snabba på utväxten.. men du passar ju jättebra i kortare måste ja säga!

2009-10-28 @ 21:42:59
URL: http://missfixin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0