Att säga nej

Tre personer har frågat mig om kvällens planer och det gav mig sammantaget tre olika alternativ att välja på. Jag väljer dock det fjärde: hemmakväll, helt själv. Vill betona ordet själv där. Jag är inte ensam eftersom jag väljer det.

Jag tog ett extrapass på jobbet idag och jag ska jobba heldag imorgon. Mitt huvud värker, jag är ofräsch och jag har inte heller någon alkohol inköpt. Fjärde alternativet it is.

Men, om lite drygt två veckor kommer jag bo på det här hotellet och då blir det knappast några hemmakvällar.
Väldig otippat resmål för min del men shit vad jag inte bryr mig om det nu. Fyrstjärnigt hotell till ett bra pris säger man inte nej till.

Wiiiiiiiiie!

Förresten: ALLA (facebook informerar) verkar syssla med kräftskivor ikväll... Det hade jag inte tackat nej till!

Kommentarer
Postat av: EmilyStrange

om du hade varit i gbg hade du kunnat förfesta med mig just nu. dricker öl, lyssnar på some music och läser intressanta bloggar. wohoo! haha. men du, ska bli kul när du kommer ner.

2010-08-07 @ 21:48:17
URL: http://www.emilythestrange.se/
Postat av: Hanna

Emelie: Mysigt :) Jag fick sällskap av Malin iaf så jag blev inte själv ikväl iaf. Det ska bli så himla himla trevligt! Shit vad vi kommer ha saker att prata om!

2010-08-07 @ 23:32:05
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: Sara

Uh, vad gött med bokad resa:) jag håller också på och spånar lite...

2010-08-08 @ 18:07:09
URL: http://blogg.nwt.se/saralingon
Postat av: Hanna

Sara: Ja fy tusan alltså vad jag ser fram emot det! Ni är också ressugna alltså.. (det är man väl iofs alltid). Men spännande :)

2010-08-08 @ 19:59:54
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja. de var synd att du inte var med. Men du hade nog rätt i att stanna hemma om du mådde dåligt och inte var taggad. Hoppas du hade en bra kväll iaf :) Nästa gång får du bli med! :)

2010-08-08 @ 20:29:36
URL: http://oppsidaisy.blogg.se/
Postat av: Jonathan

Cypern? Nissi beach? Hanna, min första tanke är shit, var det så längesen hon fick sig nåt? Min andra var att det är ju bra skönt med charter ändå... Själv drar jag med Ving till Kroatien på söndag så jag lite charter är man ju själv också.

2010-08-12 @ 23:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0