Män av alla dess slag

Igår blev det en spontan utgång med Malin och Johanna. Vi hade jäkligt kul och träffade ganska många konstiga men underhållande personer av manligt kön.

Vi bekantade oss bland annat med en värmländsk mjölkbonde och hans vän. Vi tyckte att mjölkbonden, som också var singel, borde söka till Bonde söker fru eftersom han utan problem skulle charma TV-tittarna och singeltjejerna. Han ansåg sig inte behöva den typen av "hjälp" för att hitta en fru. Synd då. Han och vännen, som arbetade som ekonomisk rådgivare, överraskade med att dra oss upp på dansgolvet för att shaka loss.

Vi lämnade dansgolvet efter en stund och började istället prata med några killar från Skåre som visade sig vara samma killar som jag festade med ett par gånger i högstadiet. Vart tog minnet vägen?

På vägen till BK tog vi följe med två killar som sade sig vara från Lidingö (det kändes inte helt trovärdigt med tanke på avsaknaden av en viss dialekt).
När vi väl skulle gå in och beställa maten valde de att lämna oss eftersom de båda ganska strikt följde LCHF-metoden och därför inte ville frestas av pommes friten. De hade båda gått ner 10 kilo var på några månader och ville gå ner ännu mer. Det var ganska oväntat.

Jag växlade ett par ord med killen i våtdräkt från den där kvällen vid bryggorna. Han var lite märkligare med alkohol i kroppen men, fortfarande snygg.

Till sist, tre stockholmskillar som var enormt påträngande ville sno våra sittplatser. De lyckades lite halvt med det. En av dem frågade helt aporopå ingenting: "Hur ställer ni er rent politiskt då?" Och när de började härja om att si och så många anlagda bränder och våldtäkter berodde på invandrare sa vi tack och adjö och skyndade oss till vår skjuts.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha! Här orkade du skriva mycket :)

2010-06-27 @ 15:54:47
URL: http://jomabelle.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hehe ja, jag orkade inte skriva om båda kvällarna och jag hade roligare igår så det var givet :)

2010-06-27 @ 17:17:05
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: Daisy

Killen i våtdräckten ;) ..

Ja han va allt bra snygg!

2010-06-30 @ 16:31:42
URL: http://oppsidaisy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0