Kärlek och skämsfilm

Många håller på med den där "en sak varje dag-listan" och det är ju en bra grej måste jag säga. Bra sätt för folk att få skriva lite nytt och ett kul format att läsa. Själv vet jag inte om jag pallar, får lite prestationsångest nästan.

Hur som helst, en av punkterna på listan är "Din definition av kärlek" och av någon anledning kom jag spontant att tänka på det här:



Och ja, varför inte.. Det kan väl få vara min definition av kärlek. Älskar verkligen den där delen ur filmen och jag vet att det är klyschigt och mesigt att gilla Titanic (inte direkt en film man skriver med på topplistan över favoritfilmer) men jag gillar den i alla fall. Lika mycket nu som när jag var 10 år och såg den på bio.
Orkar inte se den längre, grinar tyvärr alldeles för mycket.

Kommentarer
Postat av: Sara

Har funderar att ta tag i den där listan jag också, gillar också formatet, men än så länge har det kännts lite för jobbigt.. Kanske kör någon modifierad, nedbantad variant så småningom:)

2010-11-19 @ 10:55:46
URL: http://bloggar.nwt.se/saralingon
Postat av: Hanna

Sara: Ja men gör det! :) Skulle vara riktigt trevligt att få läsa. Kanske att jag också gör det någon gång i modifierad form. Funderar fortfarande..

2010-11-19 @ 11:05:37
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: EmilyStrange

jag också på att göra den.. men känner samtidigt att det kanske bara hade intresserar folk som känner mig... och då blir det ju lite tråkigt för alla andra som läser, men hmm.. ja...



och du, titanic är INTE töntig. jag Älskar den filmen och jag grinar som en idiot samtidigt som jag blir full av kärlek och glädje :) underbar!

2010-11-19 @ 11:12:58
URL: http://www.emilythestrange.se
Postat av: Hanna

Emelie: Nja, men tror du? Borde det inte vara tvärtom då? En bredare presentation av dig själv/dina nära och ditt liv.. De flesta av mina läsare "känner" ju redan mig och vet vilka mina syskon osv är, men kanske kan va skoj att läsa ändå.. vet inte.



Fram för kärleken. Storslagen film är det, utan tvekan!

2010-11-19 @ 11:47:09
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: EmilyStrange

så kanske det är, om du gör det gör jag det :P hehe..



make love, not war ;)

2010-11-19 @ 16:23:57
URL: http://www.emilythestrange.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0