Favoritkvällen

Igår avverkades en tredje quizomgång och det gick himla bra den här gången. Vi kom på delad femteplats av 26 lag och det var ett jädra lyft från förra veckan. Mycket tack vare Louise och Olas deltagande.

Konkurrensen är verkligen hård och det är inga lätta quiz dom kokar ihop.
I och för sig spelas inte så mycket av sånt jag själv lyssnar på, i princip inget, men det är väl lite grejen med det hela. Det är en väldig blandning på frågorna så alla kan oftast något. Det är kul när man kan känna igen sånt där otippat som typ Siw Malmqvist, Povel Ramel och liknande. Men filmmusik och tv-seriemusik tycker jag är absolut roligast. 

Igår var bland annat den här låten med:

Vi skulle gissa från vilken film låten var med i samt vilken sport eller fysisk aktivitet som utövas i filmen. Min första tanke var filmen Vid din sida från -98 med Julia Robert och Susan Surrandon. Där är den nämligen med. Sen kom Louise på Bridget Jones dagbok och det blev ju rimligare så vi gissade på den med skidåkning som fysisk aktivitet. Tyvärr hade vi fel eftersom det rätta svaret var Remember the titans - amerikansk fotboll. Störigt att låtjäkeln är med i så många filmer.


Frida ser verkligen inte glad ut men hon hade trevligt hon med.


Kommentarer
Postat av: Louise

Det var himla skoj med Quizkväll! Vi var ett bra team som kompletterade varandra.

2010-10-15 @ 19:20:30
URL: http://sakleterskan.wordpress.com
Postat av: Hanna

Ja men visst! Därför är det ju alltid bäst att vara flera också. Kul om du hänger med fler gånger och förbättrar kryddhyllans chanser.. :)

2010-10-15 @ 20:28:56
URL: http://missfixin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0