Lite woho

Woho. Blev lite glad när jag nu såg att jag fick VG på förra delkursen, strategiskt personalarbete. Arbetet om HRM som jag ställde mig så väldigt kritisk till här i bloggen gick tydligen bra ändå.
Fint det.
Delkursen som vi håller på med nu faller mig riktigt bra i smaken. Den heter "Arbetsliv och arbetsmarknad ur ett europeiskt perspektiv" och lite svårt är det (i alla fall för mig som är så dåligt insatt på EU-området) men ändå hemskt intressant. Dessutom lär jag mig ju väldigt mycket om sådant som är viktigt att ha koll på. Kursen ligger så rätt i tiden också med tanke på valet till europaparlamentet. Blev tack vare den här kursen helt insatt i partiledardebatten som gick i repris på tv igår. LAS, den svenska modellen och sådant är ju viktiga grejer, för alla.

Vissa får ursäkta mig för detta interna babbel.

Jag ska snart iväg till friskis på medelgympa. Med narcissisten, eller personen med narcissistiska drag kanske jag ska säga. Hon är den bästa ledare i vilket fall.

Kommentarer
Postat av: Sara

Oj, jag fick också VG. Oväntat! Kanske är det Maiwor som är lite knasig...? Jag lade verkligen inte ner mig på den där grejen, tänkte snarare som så att jag skulle kunna komplettera den under sommaren... Men gud så skönt att slippa!:)

2009-05-20 @ 16:33:30
URL: http://saralingon.blogg.se/
Postat av: Johanna

Grattis Hanna! :D

2009-05-20 @ 17:48:38
URL: http://enblondflicka.blogspot.se
Postat av: Hanna

Sara: Grattis till dig med då! Man vet ju aldrig.. Jag kände liksom att ett G blir det väl i alla fall. Men ja, skönt att det gick bra :)



Johanna: Tack!

2009-05-20 @ 19:07:15
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: Marika

Grattis till VG :D Själv fick jag G vilket jag är helt nöjd med . Hemtentan var svårt :O

2009-05-20 @ 19:47:06
URL: http://m4r1k4.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0