Akuttid

Fick en akuttid hos frisören igår. Mitt hår var vääldigt långt.

Nästa gång jag klipper mig ska jag banne mig ta med kameran och fixa bildbevis på huuur jäkla mycket hår som klipps bort. Det ligger bokstavligt talat högar av brunt hår på golvet.
Frisören klippte kanske lite mer än vad jag hade sagt men det var bara skönt och långt är det ju fortfarande på sätt och vis.


Mest synligt där fram eftersom hon klippte det i etapper där.

Kommentarer
Postat av: 1:a hyresvärden

Ja men visst är det konstigt att dom kan klippa bort hur mkt. som helst, men ingen säger nåt efteråt. Inte ens när jag blev desperat och klippte själv, här och där.. ?

2010-02-05 @ 17:09:10
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ja det är konstigt faktiskt.. Men man är ju van. Långt som långt tänker folk. Så tänker inte jag. Jag är duktig på att lägga märke till när folk med långt hår har klippt ganska lite till och med :)

2010-02-05 @ 17:12:41
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: Brorsan

Jag behöver inte ens lägga någon kommentar här va?



Tänk när du bestämmer dig för att ta bort 20 cm till och be frisören verkligen göra en "frisyr"... Sienna Miller kan i det fallet slänga sig i väggen, syrran kommer ta varenda man i hela världen med storm. Hanna, klipp av svinmycket och satsa på en coooool frisyr. Hår växer ut igen, men det behöver inte du ta ställning till, det kommer bli skitsnyggt även i kortare version. - VÅGA TA STEGET! (Älskar dig lika megamycket oavsett vad, bara så du vet...)

2010-02-06 @ 21:38:29
Postat av: Hanna

Haha, typ inte.. ;)

Inte för att jag enbart bryr mig om vad killarna vill ha, men, de flesta killarna jag har pratat med verkar föredra långt hår på tjejer. Lite tråkigt egentligen men tur för mig.



Jag tror att jag skulle vara tvungen att gå ner 10 kilo för att kunna passa i en riktigt kort frisyr. Det passar inte så bra på halvmulliga tjejer, tycker jag. Men man vet aldrig och med dina heja-rop kanske större chans :)

2010-02-06 @ 23:01:25
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: frida

självklart är det okej :)



tack för igår!

2010-02-06 @ 23:14:38
URL: http://fridahelaveckan.blogg.se/
Postat av: emilystrange

tycker faktiskt synd om mig själv också :( ännu har ingenting kommit, men man ska inte ropa hej.

2010-02-06 @ 23:22:48
URL: http://emilystrange.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0