Mitt 2011

Kopierade en lista som jag hittade hos Karlstadkommissionen.

Fem händelser som varit bra det här året?

1. Att jag lärde känna Anna, Jenny, Lina, Camilla, Josse och Madde bättre - fick tex. följa med dom till Sälen, Grebbestad och Halmstad och hade fruktansvärt roligt. Alla fantastiska halv åtta-middagar också.

2. Berlin med Carro, Frida, Emma och Linda.

3. Skrivandet av C-uppsats med Camilla, att det gick så smärtfritt och att resultatet blev så bra.

4. Dublin..........!

5. NOTTINGHAM, det går inte att sortera ut vissa saker här.

 

Fem händelser som varit sämst det här året?

1. Kan

2. inte

3. komma

4. på

5. något.

 

Vad har du lärt dig i år?

En hel del om brandmän och diverse teorier kring maskulinitetskonstruktion, att det är krångligt och att det tar en massa tid att söka till studier utomlands, bättre engelska (men till min stora besvikelse med värsta amerikanskan), väldigt mycket spännande i europakurserna, att Freud är en överskattat gubbe, att Sverige är ett fruktansvärt bra land, att amerikaner kan vara precis så nationalistiska och patriotiska som de påstås vara, att vodka/tranbärsjuice är en simpel men mycket god drink, att irländska är ganska hett, att leva i nuet osv osv.

 

Blev året som du har tänkt dig?

Mycket bättre än jag hade trott. Antagligen ett av de år som kommer att sticka ut bland alla andra år och som jag kommer minnas med g l ä d j e.

 

Vilka kläder har du använt mest?

Svarta jeans eller leggings med svart linne och någon lång kofta. Har gått runt i mjukis väldigt mycket också.


Ångrar du något?

Nej, faktiskt inte. Ännu en gej jag har blivit bättre på, att inte ångra saker jag gör.

 

Vad har du mest lyssnat på för musik?

Radical Face, Blitzen Trapper, The National - helt enkelt soundtracket till Skins.

 

Årets tre roligaste fester?

Sista utekvällen i Sälen (limo), midsommarfesten i Grebbestad, sista utekvällen i Dublin.

 

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)

Skins, Sons of Anarchy och True Blood. Precis börjat på Misfits äntligen och är fast.

 

Vilka människor har du hängt mest med år?

Camilla, Anna, Jenny, Lina och Malin.

 

Vilka nya personer har du lärt känna i år?

Väljer ut de viktigaste: Michael, Astrid, Esther, Agata, Chris, Sofie, Elisa, Teresa, Ilyas, Dave, Anne-Claire, Chanel, Cait, Alex, Danielle och Skåne-Malin.


Vad är det vackraste du fått i år?

Jag har inte fått något vackert?

 

Årets bästa sms?

Jag har mest fått en massa knäppa, otrevliga, patetiska och desperata sms. Sms som irriterar mig nu när jag tittar tillbaka i historiken.

 

Hur många har du varit kär i?

Kär har jag faktiskt inte varit. Men jag har fattat tycke för fler än vanligt och det skulle kanske ha kunnat utvecklats till mer om saker inte hade varit så komplicerade alla gånger.

 

Vad är det bästa du har läst?

Minns inte riktigt vad jag har läst och ändå är det hemskt få böcker. Läste i alla fall bland annat "Sarahs nyckel" och den var bra men hemsk.

Min favoritdag på året

Rejäl nyårsfest sökes!!

Jag erbjuder minst tre trevliga singeltjejer till denna fest...


God Jul

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

En stjärna i Egoboost magazine

Man kan ju inte bli annat än stolt:

Köp Egoboost magazine för att ta del av tipsen, för det vet vi ju att ni vill. (Kan ha varit novembernumret det här).

Cornelia är här och hänger


Smått tystlåten och nedstämd till en början (ovanligt nog) men inte särskilt svår att muntra upp.


Hon fick leka lite med mina händer och då blev hon gladare.

Kan ju inte låta bli att längta tillbaka

Här har vi pubgänget:


En rätt skön kväll på en pub i närheten av Cleaves, sista veckan. Vi körde nån namnlek som Chris introducerade oss för.


Jag och nån kille från Japan som vi träffade på Bonfire night. Han hade väldigt svårt med engelskan minns jag, så det var inte särskilt lätt att lära känna honom.


Sista kvällen innan jag åkte hem spenderades med Malin och Agata på ett riktigt bra ställe som heter Dogma. Upptäckte att Dogma bjöd på mycket snyggt folk så jag och Malin bestämde oss för att bli stammisar där i Januari. Lugn och odramatisk kväll, ganska skönt.

Elitisten

Att Katrin Zytomierska har en unken människosyn är ingen nyhet. Hon är den värsta elitisten av alla sorter och det visar hon mer än gärna genom sitt förakt mot vissa delar av samhällets befolkning, så som överviktiga och rökare. Tydligen har hon nu också skrivit om sin polska städerska och det här tar ju fan priset. Vidrigt.

Glöggkväll

Glöggkväll hos Linda.Som har en ståtlig och fin julgran hemma hos sig. Riktigt kul att träffa Kilsgänget igen och få höra om nya pojkvänner/lägenheter/one-night-stands som jag har "missat" under hösten. Facebook avslöjar kanske inte one night stands men uppdaterar om en hel del av det andra. Så helt ovetande är man ju inte som tur är.

Släkten är värst

Tillvaron fortsätter att vara på topp. Julmiddag och julklappsutdelning på Norrstrand i fredags och moster Sofias 50-årskalas på lördagen. Vid tiotiden konstaterade jag, Clara och Ellen efter ett antal gäspningar att klockan kändes som mycket senare. Tio minuter senare förvandlades kalaset till fest. Musikquiz får alltid igång alla. Okej, alla utom mamma kanske (men det har sina förklaringar). Pappa visade sina sämsta musik-fascist-sidor men briljerade å andra sidan också med imponerande koll.

Så småningom blev klockan två och plötsligt stod vi alla i en ring i vardagsrummet och dansgolvsröjde. Mycket underhållande att se Clara och Ellens dansimitationer av Jonte och Albin. Synd att det inte filmades. Något som däremot filmades var bland annat mitt försök till buggande men det publiceras icke.

Tillvaron

Ibland kommer jag på mig själv med att sakna gatorna i Nottingham. Men det är väldigt trevligt att vara hemma igen också.

Busa med Isac, trängas med Jenny i soffan, bli bjuden på Annas fantastiska mat, göra julgodis med Cornelia, svettas tillsammans med stönande motionärer på ett cykelpass, hälsa på i Linas nya lägga, äta knäckebröd med leverpastej och inlagd gurka, köra bil, skicka tusen sms med Malin om livsviktiga saker, duscha så varmt man vill med ordentligt tryck på vattnet osv osv.

Russin

Det här är så fruktansvärt vidrigt.Har ingen direkt förklaring till varför men jag tycker att själva känslan av att ha russinfingrar är jäkligt obehaglig. Undviker att duscha/bada alltför länge pga det och jag hatar att diska utan diskhandskar.

Bilden är för övrigt Josefs och det är hans egen hand. Antar att händerna ser ut sådär ganska konstant när man håller på med dykning i Thailand. De verkar ha det bra i alla fall.


I backen

Hittade i kylen:Får mig att längta till Sälen! Japp, det första jag tar mig för sen i Februari är att dra till Sälen och köra repris på förra årets succé.

Idag har Mallan varit här hos mig på lussefika. ÄNTLIGEN fick vi skvallra som vanligt igen. Nu ska jag göra en annan sak som jag längtat efter, äta HK-sushi.

Irländare i tanga

Packar, gråter, gråter, packar.

Nejdå, inte riktigt så. Men så kanske det kommer se ut i januari. Känns för övrigt som att jag är på väg hem för evigt nu, att jag inte ska tillbaka. Kommer bli så himla annorlunda sen i januari med nästan halva styrkan borta.

Den tyska pryda tjejen som jag har haft en liten följetång på här ska med samma buss som mig imorgon. Ja men hej 4 underbara timmar, tillbaka där jag började i september.

Den senaste veckan har jag blivit väckt av berusade män(niskor) runt 5-6-7-tiden ett flertal gånger. Inatt/imorse var det en irländare iklädd tanga. Dags att åka hem nu?

Pub-brud

Jag vet inte vad som har hänt med "mig och utelivet" de senaste veckorna. I början gick jag alltid till klubbar och ställen där man, ja, dansar. Nu slutar det alltid med att jag säger nej till dansfolket för att istället chilla med pubfolket. Antar att jag blev trött på de eviga köerna som ringlar utanför ställena och väl där inne även till toaletterna och till baren. Sen är det ju helt sjukt obegripligt att de flesta klubbarna här saknar garderob. Man förväntas gå till och hem från krogen utan jacka oavsett väder. Blir förbannad när jag tänker på det.
Pubandet har i alla fall fått mig att upptäcka att det är ganska trevligt att kunna prata och umgås med dem man går ut med ibland också.

Igår fick sig min spyfobi för övrigt en rejäl utmaning "tack vare" en annan tjej här. Usch, det var synd om henne och jag är glad att det fanns bättre rustat folk här omkring som kunde ta hand om dreten (Astrid=ängel).


I don't deserve to get to know you

Alltså, inkorgen fylls av de mest märkliga beundrarmailen:

"Hi Hanna i I m really sorry for bothering you, but I coudnt stand when I saw innocent ans sweet face, unique eyes..I know that I dont deserve to get to know you..but I wish I could get to know you..i dont know, do u give me a chance? I dont think so :(:( but take care all in ur life , ur eyes unique..so beautiful"

"Hi Hanna,,,nice to meet u..i came across ur profile while today and believe me i was captivated that i couldn't leave without sending some admiration words to u...baby u r so beauiful and gorgeous..really i like to know about u if we hv something in common pls feel free to write back...have a wonderful time..mikel"Vad ska man säga.. Underhållande, ja, men de här människorna bor i Nottingham så jag lär ju se upp lite.

Andra advent

Vi har sjungit julsånger och bjudit varandra på choklad för att fira 2:a advent. Några ljus kunde vi dock inte tända på grund av brandvarnarna. Brandvarnarna här är nämligen galet känsliga eftersom folk röker på rummen annars. Men ärligt talat så råkar jag veta att det går att röka på rummet ändå. Cleaves halls egna bad guy gör det varje dag. En rätt rolig syn när han ligger halvt utanför fönstret med röven i luften.


Besvikelse och Koriander

Den här dramagrejen har helt klart gått över styr. Nu får det f*n räcka! Igår var förmodligen min värsta kväll i Nottingham någonsin och personen som står ansvarig för det är den jag trodde var min bästa vän här. Kan väl säga som så att humöret inte är på topp idag. Som tur var räddade Malin mig genom att dra med mig på äventyr. Det var ganska perfekt eftersom jag verkligen behövde komma bort härifrån.


När svenskt är som bäst, gillar den här skåningen mycket.

Måste också tillägga en annan sak, är så sjuuuuukt trött på att engelsmännen adderar koriander i ALL JÄVLA MAT som finns. Det är så förbannat äckligt. Inte ens en vanlig portion med köttbullar och spaghetti går att få utan. På universitetet frågade jag en av mattanterna om de hade något utan koriander, svaret var: nej tyvärr inte. Är inte det ganska illa? Herregud, det är väl inte Thailand jag har flyttat till.

Slut på gnäll.

Mustaschen

University of Nottingham (alltså inte mitt universitet) har ett Nordic society och igår fixade Malin in mig till deras kväll med jultema. Trevligt med lite pepparkakor, risgrynsgröt och mulled wine. Extra plus till det fina pepparkakshuset de hade gjort men som hamrades sönder i slutet av kvällen av personen som fick mandeln i gröten. Mycket trevligt att få hänga med lite nordiskt folk!


Bilden har inget med texten att göra, men den får mig på fredagspeppigt humör.

RSS 2.0