Det som sker

Igår: Var jag bjuden på förfest hos en granne som också är en klasskompis tillsammans med ett par till klassisar. Från att bara ha hälsat på varandra på bussen blev det nu en rolig helkväll med det "gänget". Kul kul. Det verkar bli fler gånger också.

På Koriander träffade jag Noelia, Amanda och Elin som alla tre var på extremt bra partyhumör. Trots att jag hade hemskt magont nästan hela kvällen hade jag riktigt roligt och det var helt och hållet tack vare (varning för cheesy kärleksförklaring) alla fina tjejkompisar. Jobbkompisar och klasskompisar. Tack för det.

Idag: Har jag och Noelia varit snåla och besökt två olika caféer i stan enbart för att kunna utnyttja våra restaurangchansen-kuponger. Kan väl säga som så att man får vad man betalar för. Sjukt smaklöst, små portioner och ett hårstrå i pastan. Usch och fy. Blir inte förvånad om jag får ont i magen ikväll igen.

Ikväll: Hade jag tänkt ta mig till en fest i Haga men känner mig lite opepp och satsar på uteservering tillsammans med Kilsvänner istället. Ska bli kul att träffa Carro, Oscar och resten. Får ju passa på när dom väl har tagit sig till stan om man säger.

Dags att dra, hej svejs.

Kommentarer
Postat av: EmilyStrange

kul med uppdatering om vad som händer och sker i livet ditt. själv har jag just bokat en sista-minuten till sthlm. 300 kr, inte så farligt ändå ;)



natti natti..

2010-07-31 @ 22:55:42
URL: http://www.emilythestrange.se/
Postat av: Hanna

Tur att du uppskattar det, vet inte om så många fler gör det. Såna där inlägg känns så tråkiga liksom. Jasså du åker i idag istället..? :) Hoppas att du får jätteroligt och att du får prata så mycket tyska som möjligt utan dåligt samvete!

2010-08-01 @ 11:47:07
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: daisy

haha. ÅD missade jag alltså inget på fiket :)

2010-08-01 @ 13:13:10
URL: http://oppsidaisy.blogg.se/
Postat av: Hanna

Daisy: Nä inget utom vårt förträffliga sällskap då förstås ;) Vi tar det en annan dag tycker jag!

2010-08-01 @ 13:15:59
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: daisy

Haha. ja jo de är ju sällskapet som gört! Självklart! :)

2010-08-01 @ 14:14:35
URL: http://oppsidaisy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0