Jobb och fest

Fritt inträde blev visst en trend den här helgen. Igår blev jag infixad på Månen utan att behöva betala och jag klagar inte.
Johanna, Anna och jag kunde inte sjunga med i särskilt många av Petters låtar (som tydligen var kvällens artist) men vi hade ändå ganska roligt där framme vid scenen. Man tror inte att Blue Moon bar skulle vara så lätt att fylla med folk med tanke på storleken, men tydligen. Träffade en massa känt folk också.

Innan Månen satt vi på Tempels uteservering. Jag beställde alkohol istället för mat och Emma höll sig till enbart mat eftersom hon skulle vara chaufför senare under natten.

Jag är glad att jag kämpade emot jobbtröttheten och gick ut. Jobbhelgerna blir så mycket roligare på så vis.


Från i torsdags. Träffade både Clara (bredvid mig till vänster) och Ellen (ej med på bild) på Koriander.

Bild: av Twenty forever.

Kommentarer
Postat av: EmilyStrange

känner inte igen någon av dem på bilden förutom dig då. nyfunna vänner?

har månen kommit tillbaka förresten?? KUL!

2010-06-20 @ 23:11:24
URL: http://www.emilythestrange.se/
Postat av: Hanna

Emelie: Nja, lite halvt kanske :) Dom har varit bekanta för mig innan också men vi har inte festat ihop, förutom med Clara då förstås. Ja månen satsar varje lördag under sommarn - lördagsklubben. Bra grej!

2010-06-21 @ 09:31:40
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: Frida

Den här bilden är verkligen inte okej. Jag ser drogad alternativt död ut. Fräscht. Och jag typ hänger på dig? Jaja. Minns du förresten den där Johnny Flynn som jag snackade om? Kolla upp honom. Lite folk-ig du vet. Skitbra.

2010-06-24 @ 22:31:18
URL: http://kickingheels.blogspot.com
Postat av: Hanna

Frida: Du är dig inte särskilt lik. Asså jag tänkte typ att de var lite "din pose" eller så. men det var nog inte så kanske.. Sorry. Ja men just, ska kolla det! Tack för påminnelsen :) Kommer du till Kil och firar midsommar med oss imorrn? Vore hemskt trevligt!

2010-06-24 @ 23:50:44
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag är egentligen inte så upprörd över bilden. Måste komma ihåg att öppna ögonen och stå upp nästa gång någon tar kort bara, hah. Alltså, jag vill så hemskt gärna komma. Men jag har lovat bort mig till en kompis ikväll. Tyvärr. Sen så har jag ingen skjuts. Men jag hänger gärna på någon annan gång snart. Hade jättetrevligt sist.

2010-06-25 @ 10:19:03
URL: http://kickingheels.blogspot.com
Postat av: Hanna

Vilken tur. Har ju inte Blondinbellas läsarantal heller så det är nog ytterst få som kände igen dig..

Okej okej, det förstår jag. Det där med skjuts och sånt går ju liksom inte att råda över. Vi får ta det en annan gång, helt klart!

2010-06-25 @ 12:27:34
URL: http://missfixin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0