Bröd och fusk

Bröd utan mjöl.



Ja, det går faktiskt att fixa och det går helt klart att äta. Jag tycker tyvärr inte att det är lika gott som med mjöl. Ibland fyller kolhydraterna verkligen sin funktion.

Har för övrigt fuskat i helgen. Alkoholen gör mig karaktärslös. Värre än normalt alltså.

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad är det i då? BARK eller?!;)

2010-05-09 @ 22:15:25
URL: http://blogg.nwt.se/saralingon
Postat av: emilystrange

vaddå utan mjöl? vad är det istället??

2010-05-09 @ 22:33:08
URL: http://emilystrange.blogg.se/
Postat av: 1:a hyresvärden

Vad är det istället för mjöl ?

2010-05-09 @ 22:39:08
Postat av: Hanna

Haha :) Lite allt möjligt. Fiberhusk, malda sötmandlar och hasselnötter, krossade linfrön och solrosfrön, kokos. Kanske något mer. Allt blandades med diverse kletiga saker för att få en smet. Nötbröd skulle man kunna säga.

2010-05-10 @ 09:05:06
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: Sara

DYRT, medd andra ord... :(

2010-05-10 @ 11:50:40
URL: http://blogg.nwt.se/saralingon
Postat av: Hanna

Ja dyrare än mjöl är det ju faktiskt. Storhandlar ju på Willys och då känns allt så mkt billigare så jag tänkte inte så mycket på priset. Men jag kommer inte baka sånt där nåt mer ändå.. Känns lite överambitiöst.

2010-05-10 @ 11:59:20
URL: http://missfixin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0