Spel och BaBar

Det spelades spel här igår. Först "fuck the dealer" (fattade först inte att de va samma spel som vi körde i Berlin då jag alltid blev fucked..) och sen övergick vi till den lite mer teatraliska leken "Fofafofa". Fruktansvärt roligt och väldigt svårt att hålla sig för skratt. Men om man skrattar eller gör fel så straffas man. Har ju en video av detta på Facebook men fattar inte hur man laddar upp den här. Så småningom lyckades vi motivera oss att gå till BaBar och där dansade vi natten lång.


Kinesiskt och Vietnamesiskt nyår natten till imorgon, där av dessa dekorationer. Tror vi ska bli bjudna på mat av kineserna sen... Kan bli intressant.

Kommentarer
Postat av: 1:a hyresvärden

Jösses vad vi funderade! Verkade ju kul i alla fall!

2012-01-22 @ 19:08:48
Postat av: Hanna

Det är iaf en älg, en uggla, en kanin, en fjäril och en amöba som är med i den här omgången. Är man fler så finns fler djur. Hehe.

2012-01-22 @ 19:46:28
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: Bror Josef

Leken verkade skitkul faktiskt. Apropa kinesiskt nyar, DOM AR OVERALLT har omkring.. Helt sjukt.. Alla reser runt i stora familjer, varav alla har en varsin NIKON systemkamera, som var o en ska ta minst 10 bilder var pa allt de ser.. Finns det chineser som inte reser?

2012-01-23 @ 18:07:37
Postat av: Hanna

Hehe ja vi får köra den nån gång! ;) Ojdå, det är så alltså? Jo dom är ju rätt internationella ändå, men detta ständiga fotograferande alltså. Man blir lite matt.

2012-01-24 @ 13:51:18
URL: http://missfixin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0