Grill och sol

Här är en del av folket som bor här i Cleaves hall:Agata bjöd på vodka/mint-drinkar och polsk kaka som hennes mamma hade bakat.Här är lite bilder på universitetet:


Riktigt snyggt överallt. Dock är det ju inte här jag kommer hålla till... Nej jag får åka ut till förorten istället, inte alls bitter..


Här var vi på en barbeque-grej igår med livemusik och det var riktigt trevligt. Vi ska gå på samma sak senare idag igen. Gratis är gott ni vet.
Det här är från igår kväll, vi började på Spanky van Dykes med en massa andra internationella studenter. Här träffade vi också några engelska killar som var från Sheffield, Leicester och Birmingham samt en irländare. Vi följde med dem till två andra ställen senare under kvällen och blev bjudna på både drinkar och inträde. Engelsmännen är väldigt generösa och det är ju inte fel.

Det är för övrigt väldigt fint väder här nu, ca 25 grader varmt, klarblå himmel och sol. Känns inte särskilt engelskt men det hinner väl ändra sig.

Kommentarer
Postat av: Miss Cami

Vilket universitet, det var inte daligt! Hur kommer det sig att du inte far halla till dar? Haha, gillar det dar med att gratis ar gott ;)

2011-09-28 @ 23:50:41
Postat av: Hanna

Miss Cami: Ja det är riktigt tjusigt överallt :) En fin mix av gammalt och ultramodernt! Tydligen håller "Arts & Humanities" till 20 minuter utanför, på Clifton Campus. Även andra områden är där borta, Trent är ju sjukt omfattande har jag märkt. Det är verkligen en universitetsstad det här. Men det är rätt najs där borta på Clifton också måste jag säga, segt med buss bara.

2011-09-29 @ 02:39:13
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: Farsan

Har du kollat om det finns några lämpliga kurser för mig och din mamma?

2011-09-29 @ 10:03:14
Postat av: Hanna

Lämpliga kurser finns för alla! Men ni kan ju annars ta över det här boendet istället och jobba här. Det skulle ni nog gilla ;)

2011-09-29 @ 12:29:10
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: 1:a hyresvärden:a hyresvärden

Han är allt go han, den där "Farsan"

2011-09-29 @ 16:38:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0